Personlig information som samlas in: namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer , e-postadress och telefonnummer.

Kundsupportinformation

Syftet med insamlingen:

Insamlingskälla:

Avslöjande för affärsändamål:

Personlig information som samlats in: [INFOGA ALLA ANNAN INFORMATION DU SAMLAR IN: OFFLINEDATA, KÖPT MARKNADSDATA/LISTOR]

Syfte med insamlingen: att ge kundsupport.

Insamlingskälla: hämtas från dig

Avslöjande i affärssyfte:

Personlig information som samlats in:

Minderåriga

Webbplatsen är inte avsedd för personer under åldern18. Vi samlar inte avsiktligt in personlig information från barn. Om du är förälder eller vårdnadshavare och tror att ditt barn har gett oss personlig information, vänligen kontakta oss på adressen ovan för att begära radering.


Dela personlig information

Vi delar din personliga information med tjänsteleverantörer för att hjälpa oss att tillhandahålla våra tjänster och uppfylla våra avtal med dig, enligt beskrivningen ovan. Till exempel:


Vi använder Shopify för att driva vår onlinebutik. Du kan läsa mer om hur Shopify använder din personliga information här: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Vi kan komma att dela din personliga information för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, husrannsakningsorder eller annan laglig begäran om information vi tar emot, eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.

Beteendereklam

Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att förse dig med riktade annonser eller marknadskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. Till exempel:


 Vi använder Google Analytics för att hjälpa oss förstå hur våra kunder använder webbplatsen. Du kan läsa mer om hur Google använder din personliga information här: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan också välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. 

 Vi delar information om din användning av webbplatsen, dina köp och din interaktion med våra annonser på andra webbplatser med våra annonspartners. Vi samlar in och delar en del av denna information direkt med vår reklam

Translation missing: en.general.search.loading