Skip to content

Welcome guest

Please login or register

Vanliga frågor

1. Vad är er retur policy?

Vi erbjuder ett öppet köp på 14 dagar. Om du inte är nöjd med din produkt kan du returnera den inom 14 dagar för en återbetalning eller utbyte.

2. Hur lång tid tar det att få min beställning levererad?

Normal leveranstid är 5-8 arbetsdagar från det att din beställning har skickats. Observera att leveranstiden kan variera beroende på destination och eventuella leveransförseningar. Om du inte får din produkt inom 10 arbetsdagar kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare.

3. Hur returnerar jag en produkt om jag inte är nöjd?

För att returnera en produkt inom öppet köp, vänligen mejla oss på kundservice@luxlum.se

4. Kan jag få en återbetalning om jag returnerar en produkt?

JA, om du returnerar en produkt inom 30 dagar från inköps datumet, erbjuder vi en fullständig återbetalning för produkten om den är i originalskick och förpackning.

5. Måste jag betala för returfrakten?

Eventuella retur kostnader är normalt kundens ansvar om returen inte beror på fel eller defekter i produkten. Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundsupport för att få exakta detaljer om returfrakten.

6. Vad händer om produkten är skadad vid leverans?

Om produkten är skadad vid leverans, vänligen kontakta vår kundsupport omedelbart. Vi kommer att lösa problemet och erbjuda dig en ersättning eller en ny produkt.

7. Hur lång tid tar det innan min återbetalning behandlas?

När vi har mottagit och godkänt din retur behandling, behandlar vi återbetalningen inom ett par arbetsdagar. Observera att det kan ta några dagar innan pengarna syns på ditt konto beroende på din banks behandlingstider.

 Har du eventuella funderingar tveka inte att kontakta oss på  kundservice@luxlum.se

Your Cart

Your cart is currently empty